Előfizetői tartalom

Ekkor lehet újra 360 forint az euró

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének hétfői adása. A mai műsor első részében azzal az elemzéssel foglalkoztunk, melyet az ING Bank a napokban tett közzé a magyar gazdaság főbb folyamatairól, valamint a 2022-es és 2023-as kilátásokról. Az anyaggal kapcsolatban Virovácz Péter, az ING Bank vezető közgazdásza volt a vendégünk, aki arról is beszélt a Checklistben, hogy milyen esetekben és mikor lehet még 360-370 forint az euró. Adásunk második részében arról volt szó, hogy hétvégén elesett Liszicsanszk, amivel fontos céljukhoz juthattak közelebb az oroszok Ukrajnában. Igaz, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök más területeken zajló ellentámadásokról beszélt, a fejlemények alapján könnyen úgy tűnhet, országa egyre nehezebb helyzetben van. A témával kapcsolatban Huszák Dániel, lapunk Globál rovatának vezető elemzője volt a Checklist vendége.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés