Előfizetői tartalom

Félmillió hektár, a vetés 10%-a ment tönkre az aszály miatt Magyarországon

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének hétfői adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy félmillió hektárnyi kukorica és napraforgó ment tönkre az aszály miatt Magyarországon, ami a teljes szántóföldi vetés több mint 10 százaléka. A témával kapcsolatban Braunmüller Lajos, a Portfolio agrárszakújságírója volt a Checklist vendége. Az adás második részében a kicsit több mint egy éve elkezdődött kamatemelési ciklussal foglalkoztunk. Palkó Istvánt, lapunk Pénzügy rovatának vezető elemzőjét arról kérdeztük, hogy az elszálló alapkamat az árstabilitáson és a forint árfolyamán túl, milyen hatást gyakorol az életünkre a lakossági pénzügyi szolgáltatások és állami támogatások tekintetében.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  Címlapkép forrása: Unasplash

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái