Előfizetői tartalom

Így védhetik ki a katások az adóemelés miatti veszteségeiket

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének szerdai adása. A mai műsorban a parlament által tegnap megszavazott új kata-törvénnyel foglalkoztunk. Az adás első részében a katás körből kiszorulók új adózási lehetőségeiről volt szó, illetve hogy mennyivel kell majd több bevételt elérniük, ha átalányadózás mellett szeretnének hasonló elkölthető jövedelemre szert tenni, mint most, katásként. A témával kapcsolatban Kurbel Tamás könyvelő volt a Checklist vendége. Az adás második részében az adónem átalakításának a makrogazdaságra és a költségvetésre gyakorolt hatásáról kérdeztük Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: A kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) módosításáról szóló törvényjavaslat szavazásának eredménye az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 12-én. A...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái