Előfizetői tartalom

Ekkorra tarolná le Európát a 100 milliós magyar apa-fia business

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének bónusz epizódja. Ebben az adásban Kállai Jankó, a Forever Hands alapító tulajdonosa volt a vendégünk, akivel az általa felépített kézszobor-készítő szetteket értékesítő vállalkozásról beszéltünk. Többek között szó volt arról, hogy mi pontosan ez a kézszobor-készítő szett, ami már az első három hónapban 30 milliós árbevételt hozott, hogyan nőtte ki magát egy garázsból a cég, mik a jövőbeni tervek, illetve hogyan zajlik a közös munka a Cápák között című műsorban elért sikerek után Balogh Petya angyalbefektetővel és Lakatos Istvánnal, a Bravogroup Holding társalapító-vezérigazgatójával.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Facebook/Forever Hands

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés