Előfizetői tartalom

Ezektől az aknáktól robbanhat fel a 2023-as magyar költségvetés

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének keddi adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy a parlamentben elfogadták a 2023-as költségvetést, amely azonban tele van aknákkal, sőt, már az elfogadás pillanatában több helyen elavult pályát tartalmaz. A témával kapcsolatban Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója volt a Checklist vendége. Az adás második részében Árgyelán Ágnest, lapunk Pénzügy rovatának elemzőjét kérdeztük a privátbanki és prémium szegmensben lévő banki ügyfelekről, egyebek mellett arról, hogy nőtt-e a leggazdagabbak vagyona, s hogy miképpen változtak a feltörekvő ügyfelek befektetései. A műsor végén pedig az ukrajnai háborúval foglalkoztunk még, látszólag ugyanis folytatódik az oroszok előrenyomulása, de ha a teljes képet vizsgáljuk, akkor a helyzet nem ennyire egyértelmű, mivel a megszálló csapatok jelentős kihívásokkal küzdenek. A témával kapcsolatban Huszák Dániel, a Portfolio Globál rovatának vezető elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép: Orbán Viktor miniszterelnök (k), Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b), valamint a képviselők szavaznak az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 19-én....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái