Előfizetői tartalom

Milyen jövőt szán Magyarországnak Putyin fő ideológusa?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében Alekszandr Dugin kortárs orosz politikai gondolkodó nézeteivel foglalkoztunk, sokan ugyanis őt tekintik Putyin fő ideológusának. Adásunkból az is kiderül, hogy a Dugin által felvázolt világrend milyen jövőt szán hazánk és Közép-Kelet-Európa más államainak. A témával kapcsolatban Kiss Csaba, a Portfolio Globál rovatának elemzője volt a Checklist vendége. Műsorunk második részében arról volt szó, hogy közeleg a hitelminősítők idei második felülvizsgálati szezonja, elsőként a Fitch mond véleményt Magyarországról, augusztusban jön az S&P, szeptemberben pedig a Moody's minősítése. Beke Károlyt, lapunk Makro rovatának elemzőjét arról kérdeztük, hogy ezeknek a döntéseknek milyen implikációi lehetnek a magyar gazdaságra nézve.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  A Portfolio heti podcastjének az adás végén ajánlott epizódja ide kattintva hallgatható meg.   Ha nem szeretnél lemaradni új adásainkról, kövesd a Portfolio szerkesztőségének podcast csatornáit! Heti podcastjeink...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái