FONTOS Döbbenetes dologra derült fény: kulcsfontosságú adatok szivároghattak ki Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor: mindenki reménykedik, de nő a félelem, hogy nem lesz EU-s megállapodás

Portfolio
A mai műsor első részében a kormány szombati bejelentésével foglalkoztunk, mely alapján jelentősen szűkült azoknak a köre, akik hatósági, azaz 480 forintos áron tankolhatnak üzemanyagot. A témával kapcsolatban Zsiday Viktor, a Citadella Alap portfólió menedzsere volt a Checklist vendége, akit a magyar gazdaság kilátásairól és a nemzetközi környezet alakulásáról is kérdeztünk. Az elemző arról is elmondta véleményét, hogy a piac szerint Magyarország meg fog-e tudni állapodni az EU-val, vagy sem. Az adás második részében maradtunk az üzemanyagáraknál, Nagy Viktorral, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzőjével egyebek mellett a fixált üzemanyagárak piaci hatásáról, az ezt szabályozó rendelet eddigi változásainak dinamikájáról, valamint arról is beszéltünk, hogy a kormány hétvégi lépései hogyan érintik a Molt.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Zsiday Viktor a Portfolio-nak egyebek mellett elmondta: Az árrögzítések általában fenntarthatatlanok, mivel esetükben nincs egyensúlyban a kereslet és a kínálat. Emiatt hiány alakul ki vagy minőségromlás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái