Előfizetői tartalom

Mennyire biztos Magyarország olajellátása, ha Oroszország a partner?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy milyen implikációi lehetnek a magyar energiaellátás biztonsága, valamint a Mol megítélése tekintetében annak, hogy napok óta nem jön Magyarországra olaj a Barátság kőolajvezetéken keresztül (még ha úgy is néz ki, hogy hamarosan helyre áll a szállítás). A témával kapcsolatban Pletser Tamás, az Erste olaj- és gázipari elemzője volt a Checklist vendége. Az adás második részében az albérletpiaccal foglalkoztunk, ahol nem elég, hogy az árak rekordszinten vannak, de most már a rezsidíjak emelése is tovább nehezítheti a bérlők életét. Adásunk végén pedig még szó volt a szerdán két év Covid-szünet után visszatérő Sziget Fesztiválról is, műsorunk vendége volt Kaderják Dániel, a rendezvény fizetési rendszerét biztosító Festipay vezérigazgatója.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapk forrása: Portfolio

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái