Előfizetői tartalom

Egyelőre kirobbanó formában a magyar gazdaság, de mi lesz itt télen?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének szerdai adása. A műsor első részében a ma publikált második negyedéves hazai GDP-adatról volt szó, ami pozitív meglepetést okozott a közgazdászok várakozásaihoz képest. A gazdasági növekedéssel kapcsolatban Hornyák Józsefet, a Portfolio makroelemzőjét kérdeztük. Az adás második részében a hazai kiskereskedelmi láncok 2021-es jelentéseivel foglalkoztunk. A műsorból az is kiderül, hogy hogyan alakult a ranglista az Aldi, a Lidl, a Tesco és a többi kiskereskedelmi üzlet között, illetve, hogy mi vár a szektorra az év hátralévő részében. A témával kapcsolatban Fekete Beatrix, lapunk részvény rovatának elemzője volt a Checklist vendége.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:   KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés