Előfizetői tartalom

Új mémrészvény született! 582% növekedés pár hét alatt. Érdemes még beszállni?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének csütörtöki adása. A mai műsor első részében azokkal a részvényekkel foglalkoztunk, amelyek extrém árfolyam emelkedése mögött kisbefektetői csoportok állhatnak, akik már korábban is képesek voltak kevésbé ismert, vagy csődközelben álló cégek árfolyamait az egekbe repíteni. A mémrészvény-jelenségről Mohos Kristófot, a Portfolio Részvény rovatának elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében az orosz-ukrán háború legújabb fejleményeiről, a Krím-félszigeten történt robbanásokról volt szó. A félszigeten az orosz csapatok veszteségeket szenvedtek el, azonban a támadásokat az ukrán csapatok nem vállalták magukra, viszont a támadással kapcsolatban felmerült egy radikális iszlamista csoport neve is. A témával kapcsolatban Huszák Dániel, lapunk Globál rovatának vezető elemzője volt a Checklist vendége.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái