Előfizetői tartalom

"Nem arról szól egy fesztivál, hogy egy év alatt, két év alatt befut, és meggazdagodunk"

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist szombati bónuszepizódja. A mai adásban Kardos Józsefet, a két év Covid miatti leállás után visszatért Sziget Fesztivál programigazgatóját kérdeztük egyebek mellett a kétéves kényszerszünetről, a szervezőcsapat újjáépítéséről, az új amerikai tulajdonosról, az idei rendezvény szervezési sajátosságairól, valamint arról is, hogy szerinte minek köszönhető, hogy a Szigetből igazi nemzetközi megabrand lett.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:   KÖVESS MINKET Kardos József, a Sziget programigazgatója egyebek mellett elmondta: melyik volt a járvány miatti leállás legnehezebb időszaka; miért nem kaptak állami támogatást a Covid-szünet alatt; milyen érzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés