Előfizetői tartalom

Miért akar az állam saját mobilszolgáltatót, és miért pont most?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének hétfői adása. A mai műsor első részében a hazai távközlési piac évtizedek óta nem látott méretű és jelentőségű tranzakciójával, a Vodafone Magyarország felvásárlásával foglalkoztunk. A tranzakció pénzügyi hátteréről és nemzetgazdasági jelentőségéről Nagy Viktort, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében azzal a friss felméréssel foglalkoztunk, amely az energiahatékonysági besorolás hatását vizsgálta az új lakások kínálati áraira. A témával kapcsolatban Futó Péter, lapunk Ingatlan divíziójának elemzője volt a Checklist vendége.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Portfolio

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés