Előfizetői tartalom

Koronavírus: 6097 haláleset megelőzhető lett volna Magyarországon

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében, a legfrissebb hazai koronavírus adatokkal, egy friss Covid tanulmány eredményeivel, és egy, az omikron variáns ellen kifejlesztett új vakcinával foglalkozunk. A témával kapcsolatban Palkó Istvánt, a Portfolio Pénzügy rovatának vezető elemzőjét kérdeztük.  Az adás második részében, a Moszkvában történt autóbombás-merényletről lesz szó. A robbanásban a hírek szerint Putin fő ideológusának, Alexander Duginnak a lánya vesztette életét. Az elkövető személye, és a robbantás körülményei körül egyre több a kérdőjel, de az eset akár eszkalálhatja is az eseményeket. A történtekkel kapcsolatban Huszák Dániel, a Portfolio Globál rovatának vezető elemzője lesz a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái