Előfizetői tartalom

Ennyit spórol a rezsin a szombati tanítást bevezető egyházi iskola

Portfolio
Már meghallgatható a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastjének keddi adása. A mai műsor első részében azzal foglalkoztunk, hogy egy győrszentiváni, egyházi fenntartású iskolában szombati tanítást vezetnek be az őszi időszakra, a téli szünetet pedig meghosszabbítják, így spórolva a megemelkedett fűtési költségeken. A témával kapcsolatban Hardi Titusz atya, a Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskolát fenntartó Pannonhalmi Főapátság oktatási igazgatója volt a vendégünk. Ezt követően foglalkoztunk az MNB mai kamatdöntésével, a Bankholding első alkalommal közzétett együttes eredményeivel, végül pedig a hatnapos tanítási hét kapcsán a hazai közoktatás általános helyzetéről kérdeztük Horn Dánielt, a KRTK Közgazdasági Tudományintézetének igazgatóját, oktatás-közgazdászt.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép: A Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskolát fenntartó Pannonhalmi Bencés Fõapátság. Forrása: MTVA/Bizományosi: Lehotka László 

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái