FONTOS Óriási rejtett veszteségen ülnek az amerikai bankok, ami bármikor robbanhat
 
Előfizetői tartalom

Egyszerre jelentett a Vodafone és a 4iG – Mit látunk?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének pénteki adása. A mai műsor első témája az volt, hogy a héten megjelent a 4iG idei második negyedéves beszámolója, valamint közölték a Vodafone 2021-es főbb számait is. Utóbbi cég eredménye zsinórban másodszor lett negatív. A műsor vendége volt Nagy Viktor, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzője, akivel a két cég elmúlt időszakbeli teljesítménye, és persze a felvásárlás is szóba került. Mai másik témánk, hogy a Magyar Nemzeti Bank közzétette a hazai bankok és a magyar biztosítók szektorszintű első féléves adatait. Az év több szempontból is vegyes első hat hónapjáról és a második félév várakozásairól Palkó Istvánnal, lapunk vezető pénzügyi elemzőjével beszéltünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: A 4iG Nyrt. székháza a Szépvölgyi Irodaparkban. Forrása: MTVA/Bizományosi: Róka László

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái