Előfizetői tartalom

Egyszerre jelentett a Vodafone és a 4iG – Mit látunk?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének pénteki adása. A mai műsor első témája az volt, hogy a héten megjelent a 4iG idei második negyedéves beszámolója, valamint közölték a Vodafone 2021-es főbb számait is. Utóbbi cég eredménye zsinórban másodszor lett negatív. A műsor vendége volt Nagy Viktor, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzője, akivel a két cég elmúlt időszakbeli teljesítménye, és persze a felvásárlás is szóba került. Mai másik témánk, hogy a Magyar Nemzeti Bank közzétette a hazai bankok és a magyar biztosítók szektorszintű első féléves adatait. Az év több szempontból is vegyes első hat hónapjáról és a második félév várakozásairól Palkó Istvánnal, lapunk vezető pénzügyi elemzőjével beszéltünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: A 4iG Nyrt. székháza a Szépvölgyi Irodaparkban. Forrása: MTVA/Bizományosi: Róka László

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés