Portfolio signature

Nyomás alatt a magyar vállalatok: ha így megy tovább, jön a Mad Max

Portfolio
Szeptember 6-án, kedden rendezték meg a Sustainable World 2022 konferenciát. Az eseményen elhangzott legérdekesebb felvetésekkel, az ESG-átállás hazai folyamataival, valamint a rendezvényen kiosztott Green Awards elismerésekkel kapcsolatban a Porftfolio Checklist különkiadásának vendége volt Hatta Anita, a PwC Magyarország partnere, valamint Bozsik Balázs, a PwC Magyarország fenntarthatósági és ESG üzleti szolgáltatások vezetője. A műsorban egyebek mellett szóba került, hogy milyen üzleti- és tőkepiaci dinamikák jellemzik a hazai nagyvállalatok és kkv-k zöld átállását, hogy mi lehet az ára, ha ez nem történik meg, s hogy miért fontos a modellértékű eredményekre minél jobban felhívni az üzleti szektor figyelmét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

A Portfolio Checklist különkiadása a PwC Magyarország támogatásával jelent meg.

Címlapkép: A szárazság és a meleg idõjárás miatt leégett terület Tiszafüred-Kócsújfalu határában 2022. július 22-én. Július 20-án a Hortobágyi Nemzeti Park területén mintegy kétszáz hektáron égett foltokban az erdõ aljnövényzete és nádas-bozótos részek. Forrása: MTI Fotó/Czeglédi Zsolt

Kedves Olvasónk!

Támogasd te is a minőségi gazdasági tartalomgyártást!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A Signature tartalmakhoz való hozzáférés díja havi előfizetéssel 2 490 forint. Az éves előfizetés díja 29 845 forint. Ezzel közvetlenül támogathatod a legmagasabb színvonalú gazdasági, üzleti újságírást.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések