Előfizetői tartalom

A gázra léptünk, nem a fékre – mekkora árat fizethet most Magyarország?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének hétfői adása. A mai műsor első részében a Magyarország és Európa előtt álló gazdasági kihívásokról volt szó, és persze arról, hogy mikorra várható fordulat a meghatározó folyamatokban. A témával kapcsolatban Bod Péter Ákos közgazdász, egyetemi tanár, az MTA doktora, korábbi Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke volt a Checklist vendége. Az adás második részében az orosz-ukrán hadszíntéren látható, sokak által meglepően sikeresnek tartott ukrán ellentámadásról volt szó, ahol az orosz csapatok már több mint 20 településről voltak kénytelenek visszavonulni, gyakran hátrahagyva fegyvereket, harckocsikat. A témával kapcsolatban Huszák Dánielt, lapunk Globál rovatának vezető elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:   KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Portfolio/Stiller Ákos

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái