Előfizetői tartalom

11% ide vagy oda, az új állampapír kamatát is felzabálja az infláció?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében a lakossági állampapírokról lesz szó, mivel három eddig is forgalomban lévő papírnak emelt a kamatán az Államadósság Kezelő Központ. Az új kamatokról, és arról, hogy ezek felveszik-e a versenyt a pénzromlás mértékével, Árgyelán Ágnest, a Portfolio Pénzügy rovatának elemzőjét kérdezzük. Az adás második részében Palkovics Máté, a Portfolio Globál rovatának elemzője számol be Ursula von der Leyen mai beszédének részleteiről. Az Európai Bizottság elnöke, az Európai Parlament előtt tartotta meg szokásos évértékelőjét, amiben szó volt Ukrajna jövőbeni támogatásáról, az energiaválság megoldási lehetőségeiről, és a jogállamisági feltételekről, ahol vélhetően Magyarországnak is üzent a bizottsági elnök.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés