Előfizetői tartalom

A mozgósítás csak az első lépés? Mi vár most Ukrajnára?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében arról lesz szó, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán reggel részleges katonai mozgosítást rendelt el Oroszországban, aminek keretében rlméletileg akár 300.000 orosz katona érkezhet az ukrán hadszíntérre. A mozgósítás okairól és következményeiről Huszák Dánielt, a Portfolio Globál rovatának elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében a kormány által meghirdetett tűzifaprogram környezeti hatásairól kérdeztük Rodics Katalint, a Greenpeace Magyarország biodiverzitáskampány-felelősét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés