Előfizetői tartalom

Posztfasiszták menthetik meg a magyar EU-s pénzeket?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A mai műsor első része arról szól, hogy vasárnap egyértelmű jobboldali győzelem született az olasz választásokon. Ez egyebek mellett azért is lehet fontos Magyarország szempontjából, mert a szavazáson győztes posztfasiszta gyökerű Olasz Fivérek vezetője, Georgia Meloni nem támogatja, hogy hazánktól EU-s forrásokat vonjanak meg. A témával kapcsolatban Kiss Csaba, a Portfolio Globál rovatának elemzője volt a Checklist vendége. Az adás második részében azzal foglalkozunk, hogy hetek óta újabb tüntetési hullám söpör végig Iránon, az azonban kérdéses, hogy a már több halálos áldozatot is követelő tiltakozási sorozatnak mekkora esélye van felforgatni az iráni rezsimet. Ebben a témában Kerekes Miklóst, a Portfolio – szintén globál rovatos – elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlpakép: Giorgia Meloni, az ellenzéki jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párt vezetõje beszédet mond az előrehozott parlamenti választások estéjén az FdI római székházában 2022. szeptember 25-én. Forrása:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái