Előfizetői tartalom

Nagyot gurít a Masterplast – megvan az ársáv, most érdemes beszállni?

Portfolio
Nem lehet várni az ingatlanok szigetelésével, a következő időszak arról fog szólni, hogy fel kell újítani az európai épületállományt, így ez az évtized a hőszigetelés évtizede lesz – mondta el Tibor Dávid, a napokban új részvények kibocsátását tervező Masterplast alapító-tulajdonosa, a cég igazgatóságának elnöke a Portfolio Business podcast legújabb adásában. A régió egyik vezető hőszigetelőanyag-gyártója új stratégiát fogadott el, ám ez nem új irányt jelent, hanem meglévő folyamatokra erősít rá. Sok vállalat számára a környezet bizonytalan, a Masterplast ezzel szemben nemrég még az eredménycéljait is megemelte. A cég részvényei a magyar tőzsde prémium kategóriájában forognak, most pedig – további növekedési céljaikat támogatandó –, október 5-től új részvények lejegyzését teszik lehetővé. Az adásban Tibor Dávid egyebek mellett beszélt új gyárak megnyitásáról, a Masterplast európai pozícióiról, a tőkebevonás mögötti döntési folyamatról, a lakossági ársávról, valamint arról is, hogy miért lehet most jó döntés bizalmat szavazni a vállalatnak.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Kapcsolódó cikkünk 2022. 09. 29. Rég nem látott részvénykibocsátás jön a magyar tőzsdén - Bárki kiveheti a részét a sztoriból 2022. 09. 27. 4000-4400 forint között jegyezhetnek új Masterplast-részvényeket...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái