Előfizetői tartalom

Álhírek tizedelik a magyarok egészségét: mire figyeljünk, ha hiteles információhoz szeretnénk jutni?

Portfolio
Mit jelent az a kifejezés, hogy egészségértés, miért fontos, hogy egy laikus minél pontosabban értelmezni tudja az egészségével kapcsolatos információkat? Honnan indultunk és milyen további feladatai vannak ezzel kapcsolatban orvosoknak és más egészségügyi szakembereknek? Honnan és mikor informálódunk egészségügyi kérdésekben, mennyire nehezítik a helyzetet álhírek, és mi a teendő, ha bárki hiteles információhoz szeretne jutni betegségekkel, egészséggel kapcsolatban? Egyebek mellett ezeket a kérdéseket járta körbe legújabb adásában a Portfolio Business Podcast, melynek vendége Dr. Holchacker Péter, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (AIPM) igazgatója.

Az adás meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe illesztett lejátszóban is: Dr. Holchacker Péter a műsorban egyebek mellett beszélt egy egészségügyi álhírekkel kapcsolatos kutatás eredményéről, valamint az Egészségértés Díjról is, mely pályázatot hetedik alkalommal hirdette meg az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés