Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor: Ez azért a minimum, ami jár nekünk itt Oroszország barátaiként

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének hétfői adása. A műsor első részében a forint árfolyamáról, a jegybanki eszköztár korlátairól, valamint a gázfizetési haladék potenciális gazdasági hatásairól beszélt Zsiday Viktor, a Citadella alap portfólió menedzsere. Az adás második részében maradtunk a forint gyengülésénél, a folyamat potenciális okairól Beke Károlyt, lapunk makroelemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:   KÖVESS MINKET Zsiday Viktor a podcastben egyebek mellett arról beszélt: A forint árfolyamát sok külső tényező befolyásolja, a jelenlegi lejtőre a jegybanki változtatás lökte. A szabad tőkemozgás, a forintárfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés