Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor: a Magyarországba vetett hit megingását érzékelem

Portfolio
Már meghallgatható a Checklist szerdai adása, melyet a Budapest Economic Forumon rögzítettünk. A műsor első részében Zsiday Viktor, a Citadella Alap portfóliókezelője volt a vendégünk, aki egyebek mellett elmondta: vissza kell építeni a monetáris politika hitelességét, kormányzati oldalon pedig nem a fiskális politikával van önmagában baj, hanem az Európai Unióhoz való viszonyt kéne rendezni. Ebből szempontból már kis mértékben érzékeli is a Magyarországba vetett hosszú távú hit megingását. Az adás második részében a hazai munkaerőpiac kilátásairól beszéltünk Baja Sándorral, a Randstad Magyarországért, Csehországért és Romániáért felelős ügyvezető igazgatójával, akit természetesen arról is kérdeztünk, hogy milyen különbségeket tapasztal a hozzá tartozó régiós piacok között.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Portfolio

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái