Előfizetői tartalom

Hiába lett olcsóbb a gáz, mégsem fizetünk kevesebbet - kiderült, miért

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében a világpiaci gázárak elmúlt hetekben látott beszakadásáról lesz szó, valamint arról, hogy mindez eredményezhet-e csökkenést itthon, a gázszámlák összegében. A témával kapcsolatban Weinhardt Attilát, a Portfolio Makro rovatának elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében a Kínai Kommunista Párt 20. nemzeti kongresszusán történteket járjuk körbe, egyebek mellett azt, miért kellett kivezetni a kongresszusról Hszi-Csin Ping elnök elődjét, és hogy mik a legnagyobb kihívások, amik az újraválasztott elnök előtt állnak. Mindezekről Ács Bencét, a Portfolio Globál rovatának elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés