Előfizetői tartalom

Még durvább élelmiszerárak jönnek Magyarországon – bejelzett a mutató

Portfolio
A mai műsor első részében arról volt szó, hogy Magyarországon lehet a legnagyobb probléma az inflációval az egész Európai Unióban. A helyzetet jól példázza, hogy sehol nem drágultak olyan tempóban a feldolgozatlan élelmiszerek egy év alatt, mint hazánkban, ami ráadásul a feldolgozott élelmiszerek piacán tovább fűtheti a pénzromlást. A témával kapcsolatban Madár István, a Portfolio vezető makroelezmője volt a Checklist vendége. Az adás második részében azzal foglalkoztunk, hogy csütörtök este nyilvánosságra hozták a hazai Michelin Guide-ban szereplő éttermek listáját, és ez az első év, hogy nemcsak budapesti éttermek kaptak csillagos minősítést. Az idei értékelésekről, valamint általánosságban a Michelin Guideról Jókuti Andrást, a Világevő blogot gondozó gasztrobloggert kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés