Előfizetői tartalom

Külföldi tojás és krumpli áraszthatja el Magyarországot az árstopok miatt?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében a szerdai Kormányinfón bejelentett új, árstopos élelmiszerekről, és az intézkedések várható hatásairól lesz szó. A témával kapcsolatban Braunmüller Lajos, a Portfolio agrár-ssakújságírója volt a Checklist vendége. Az adás második részében a KSH legfrissebb inflációs jelentésével foglalkoztunk, mivel 1996 óta nem látott szinten van az árdrágulás mértéke, élen az élelmiszerek áraival. A friss adatokról, és arról, hogy mikor várható az infláció tetőzése, Beke Károlyt, a Portfolio Makro rovatának elemzőjét kérdeztük. A műsor harmadik részében az amerikai félidős választásokról volt szó, az eddig levonható tanulságokkal kapcsolatban vendégünk volt Kaló Máté külpolitikai szakértő.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés