Előfizetői tartalom

Puskalövés nélkül adja fel az annektált Herszont Oroszország? Mégis, mi folyik itt?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsor első részében az ukrajnai háború azon fejleményét értékeljük, mely szerint az orosz csapatok – a saját bejelentésük szerint – feladják Herszont. A témával kapcsolatban Huszák Dániel, a Portfolio Globál rovatának vezető elemzője volt a Checklist vendége. Mai adásunk második részében az OTP Bank harmadik negyedéves jelentésével foglalkozunk, a pénzintézet ugyanis rekordprofitot ért el a július-szeptemberi időszakban, és még az idei kilátásokat is pozitívan módosították. A banki eddigi évéről és a várható következő időszakról Nagy Viktort, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép: Ukrán katonák egy 203 milliméteres Pion önjáró lövegnél pihennek a dél-ukrajnai Herszon térségében lévő állasukban az Ukrajna elleni orosz háború alatt, 2022. november 9-én. Forrása:MTI Fotó/EPA/Sztaniszlav...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái