Előfizetői tartalom

Nem hisznek nekünk a németek? Mi lesz most a magyar EU-s pénzekkel?

Portfolio
A mai műsor első részében, a Magyarország ellen indított jogállamisági eljárás miatt egyelőre befagyasztott EU-s forrásokról, a kormány eddigi vállalásairól, és az azokra adott EU-s reakciókról lesz szó. A EU-s pénzek kifizetésének lehetséges forgatókönyveiről Weinhardt Attilát, a Portfolio makro elemzőjét kérdeztük.  Az adás második részében a kriptopiac 2022-es évéről, és a napokban kirobbant kriptotőzsde botrány hatásairól kérdezzük Kövesy Károlyt, a Portfolio részvényelemzőjét. A kriptopiacról szóló interjút még azelőtt rögzítettük, hogy az FTX kriptotőzsde csődöt jelentett volna.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés