Előfizetői tartalom

Vajon miért kell a kormánynak önálló energetikai tárca?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A mai műsor első részében a hétfőn bejelentett kormányátalakításról volt szó, azon belül pedig arról, hogy miért lehet szükség önálló energiaügyi minisztériumra, s mik lehetnek majd a legsürgetőbb kihívások az új miniszter, Lantos Csaba előtt. A témával kapcsolatban Weinhardt Attila, a Portfolio makroelemzője volt a műsor vendége. Az új miniszter személyével kapcsolatban szerencsés egybeesés, hogy a szintén a Portfolio Csoporthoz tartozó Pénzcentrum Első Yard című podcast sorozatában az év elején foglalkoztunk Lantos Csaba karrierútjával, ez az epizód ide kattintva érhető el. A mai adás második részében Palkó Istvánnal, a Portfolio vezető pénzügyi elemzőjével beszéltünk a Magyarországon jelen lévő régiós bankok eredményeiről az első három negyedév tekintetében.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter sajtótájékoztatót tart a Karmelita kolostorban 2022. november 14-én. A miniszter bejelentette, hogy önálló energiaügyi minisztérium létrehozásáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés