FONTOS Elemzés: sokkal rosszabb helyzetben van az orosz gazdaság, mint azt korábban gondoltuk
 
Előfizetői tartalom

Vétójoggal zsaroljuk ki a magyar EU-s pénzeket? Mi történik?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének pénteki adása. A mai műsor első részében a visszatartott magyar EU-s pénzekről lesz szó, valamint arról, hogy milyen összefüggés lehet a jogállamisági vita, és a magyar kormány közös EU-s hitelfelvétellel kapcsolatos álláspontja között. Egyebek mellett erről kérdeztük Weinhardt Attilát, a Portfolio Makro rovatának elemzőjét.  Az adás második részében a hazai lakossági állampapírpiaccal foglalkozunk, ahol nyártól októberig folyamatosan csökkent a befektetett állomány értéke, és még a legnépszerűbb papírtípusban is változás állt be. A témával kapcsolatban Árgyelán Ágnes, a Portfolio Pénzügy rovatának elemzője volt a Checklist vendége.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái