FONTOS Óriási rejtett veszteségen ülnek az amerikai bankok, ami bármikor robbanhat
 
Előfizetői tartalom

Ijesztő, ami a magyarok pénzével történik – mégis, hová tűnnek a megtakarítások?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy a Magyar Nemzeti Bank friss adataiból már egyértelműen látszik, hogy az infláció milyen mértékben és hogyan égeti el a magyarok megtakarításait. A témával kapcsolatban Palkó István, a Portfolio Pénzügy rovatának vezető elemzője volt a Checklist vendége. Az adás második részében azzal foglalkoztunk, hogy a közösségi finanszírozási projekteknek platformot adó Brancs közösség most a saját tulajdonosi struktúráját nyitja ki, így pedig kisbefektetők számára is elérhetővé válik, hogy részesedést és egyéb kedvezményeket vásároljanak a felületben. Az új befektetési lehetőségről, valamint a Brancs közösség első fél éves működéséről Kövesdi Gábort, a Brancs alapítóját, igazgatósági tagját kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái