Előfizetői tartalom

Valóban támadás alatt van a forint? Mit érnek az MNB intézkedései?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének pénteki adása. A mai műsor első részében azzal foglalkozunk, mennyire tekinthetők sikeresnek azok az intézkedések, amiket az MNB a forint védelmében indított, és hogy néz ki a gyakorlatban a forint shortolása. A témával kapcsolatban Beke Károlyt, a Portfolio Makro rovatának elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében azokról az országokról lesz szó, akik nyíltan kiállnak a háborús agresszor Oroszország mellett. Arról, hogy mely ezek az országok, Kiss Csabát, a Portfolio Globál rovatának elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés