Előfizetői tartalom

Ekkorra tetőzhetnek az élelmiszerárak Magyarországon a Bonafarm-vezér szerint

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor rendhagyó, mivel Siófokról, a Portfolio Agrárszektor 2022 konferenciáról jelentkezett. A műsor első részében Csányi Attila Bonafarm-vezér volt a vendégünk, aki egyebek mellett beszélt arról, hogy a január-márciusi időszakban tetőzhetnek az élelmiszerárak Magyarországon. Az agrárszakembert más témák mellett kérdeztük még az ársapkák hatásáról, valamint a Bonafarm energetikai átállással kapcsolatos stratégiájáról is. Az adás második részében Varga Ákos, a takarmánygyártó UBM Csoport igazgatóságának elnöke volt a vendégünk, aki egyebek mellett az árakat korlátozó intézkedések szektorra gyakorolt hatásáról és a forrásköltségek elszállásával kapcsolatos kihívásokról is beszélt műsorunknak.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép forrása: Stiller Ákos / Portfolio

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái