Előfizetői tartalom

Milyen válság? Mégis, miről beszél Matolcsy György?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A mai műsor első témája Matolcsy György szokatlanul kemény, a kormány gazdaságpolitikája ellen megfogalmazott kritikája volt. A jegybankelnök egyebek mellett elhibázott intézkedésekről, válságközeli állapotról és arról is beszélt a parlament gazdasági bizottságában, hogy azonnal ki kéne vezetni az árstopokat. A témával kapcsolatban Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője volt a vendégünk. Az adás második részében a hétfőn életbe lépő, az orosz tengeri kőolajexportot érintő ársapkáról, és annak potenciális hazai implikációiról beszéltünk Mohos Krsitóffal, a Portfolio Részvény rovatának elemzőjével.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái