Előfizetői tartalom

RTL a streamingről: nem térül meg egyhamar, de hosszú távra tervezünk

Portfolio
RTL+ néven saját streaming szolgáltatást indított az RTL, ez az első előfizetéses, reklámmentes hazai streaming platform, amelynek célja, hogy főként helyi tartalmat kínáljon az előfizetőknek. A témával, valamint a hazai és nemzetközi streaming piaccal kapcsolatban Grósz Judit, az RTL digitális- és üzletfejlesztési igazgatója volt a Portfolio Business podcast vendége. A beszélgetést két nappal az RTL+ elindítása után, november 18-án rögzítettük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A műsor és a cikk a Pénzcentrum és az RTL közötti tartalmi együttműködés részeként készült. Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés