Előfizetői tartalom

EU-s csúcs lehet a magyar infláció – mikor lesz már ennek vége?

Portfolio
A mai műsorban először a legfrissebb, novemberi inflációs adattal foglalkozunk. Gyakorlatilag már most Magyarországon a legnagyobb az árdrágulás, és a mostani adatokban még nem szerepel a benzinárstop eltörlése miatti áremelkedés. A magyar inflációs pályáról Beke Károlyt, a Portfolio makroelemzőjét kérdeztük. Az adás második részében azt járjuk körbe, milyen hatással van a Molra a benzinárstop eltörlése, és a 95%-ra emelt extraprofit adó kulcs. A témával kapcsolatban Mohos Kristóf, a Portfolio részvényelemzője volt a vendégünk. Végül pedig szó lesz még a Dunaferrről, mivel még soha nem álltunk ahhoz közelebb, hogy a legendás magyar vállalat története véget érjen. Mi vezetett ideáig, és mi történik most a vállalatnál? Erről kérdezzük Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái