Előfizetői tartalom

Klímakutató vs. agrárgazdálkodó: vajon kinek van igaza a nagy klímavitában?

Portfolio
A mezőgazdaság egyszerre részbeni okozója és megoldást jelentő felmentőserege a klímaváltozásnak, a helyzet jobbításában pedig a termelők vegzálása helyett inkább a velük való együttműködés segíthetne – ezek voltak annak a vitának a legfőbb megállapításai, amelyet a Portfolio Agrárszektor 2022 konferencián rögzítettünk. A látszólag távoli álláspontok ellenére kifejezetten kompromisszumkész beszélgetés alakult ki a CEU professzora és a NAK elnöke között.

Nem mindennapi beszélgetésre került sor a napokban Siófokon megrendezett Portfolio Agrárszektor 2022 konferencián: a Portfolio Podcast Lab egy asztalhoz ültette Ürge-Vorsatz Diánát, a Közép-Európai Egyetem (CEU) professzorát és Győrffy Balázst, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnökét. A klímakutató és az agrár-érdekképviseleti szerv vezetője a globális klímaváltozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés