Előfizetői tartalom

Alteo-vezér: már a válság előtt hittünk benne, hogy ez a kor el fog jönni

Portfolio
Az élen járó cégek a válság előtt is stratégiai szinten foglalkoztak az energiaellátás kérdésével, de már nincs olyan felelős vállalatvezető, akinek ez nem járna a fejében. A jelenlegi időszakban sokat léptünk erlőre az energiáról való gondolkodás tekintetében, igaz a rövid távú célok egy válságban gyakran felülírják a hosszú távú érdekeket. A szélenergia-kapacitás bővítése nemcsak önmagában fontos, hanem a megújuló mix kiszámíthatóságát is növelné, ezzel párhuzamosan felül kell vizsgálni Magyarország energiával kapcsolatos stratégiáját. Egyebek mellett ezekről a témákról beszélt Ifj. Chikán Attila, az Alteo Csoport vezérigazgatója a Portfolio Business podcast legújabb adásában.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A podcast és a cikk megjelenését az ALTEO Csoport támogatta. Címlapkép forrása: Unsplash

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés