Előfizetői tartalom

Az infláció csak az egyik baj: mi vár a magyar gazdaságra 2023-ban?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsor első részében arról lesz szó, hogy lefulladó gazdasági növekedés, még magasabbra szökő infláció, növekvő munkaerőpiaci kihívások várnak Magyarországra 2023-ban, az Egyensúly Intézet friss elemzése szerint. A témával kapcsolatban Ifj. Becsey Zsolt, az intézet vezető közgazdásza volt a vendégünk. Az adás második részében azzal foglalkoztunk, hogy a héten mozikba került az Avatar: A víz útja. A három órás epikus sci-fi feladata lenne, hogy az elmúlt években eltűnt, az otthoni filmezés, streaming felé fordult nézőket is visszacsábítsa a mozikba. Erről Budai Andreát, a Cinema City mozihálózat Marketing és PR igazgatóját kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Megjelent a Portfolio Heti podcastje is, az új magyar lottómilliárdos titkairól Szerdán megjelent a Portfolio Heti podcastje is, amiben a bruttó 31 milliárdos magyar Eurojackpot-nyereményről kérdeztünk egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés