Előfizetői tartalom

Kiadták a figyelmeztetést: pusztító levegőminőséget mértek Magyarországon – mikor kell így szellőztetni?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy veszélyes, egészségtelen levegőminőséget mért több magyarországi településen a Nemzeti Népegészségügyi Központ, az okok leginkább a fűtési szezonra vezethetők vissza. Azzal kapcsolatban, hogy mikor érdemes szellőztetni, ha szennyezett levegőjű környezetben lakunk, mit lehet tenni, ha a szomszédunkban szeméttel fűtenek és hogy mi hozhatna tartós javulást a hazai levegőminőségben, Lukács András, a Levegő Munkacsoport elnöke volt a Checklist vendége. Adásunk második részében a biztosítási szektorról volt szó, az iparág különadóját ugyanis nem túlzás azt mondani, hogy brutális mértékben emelte meg a kormány karácsony előtt egy nappal. Az adóemelés potenciális hatásáról, illetve a kabinet vélt szándékairól Palkó Istvánt, a Portfolio Pénzügy rovatának vezető elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Unsplash

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái