Előfizetői tartalom

Beütött az életszínvonal visszaesése: 2020-as szintre szakadtak vissza a magyar fizetések – de mi lesz itt 2023-ban?

Portfolio
Megjelent a Portfolio Checklist január 5-i adása. A mai műsor első részében a magyar bérdinamikáról volt szó, a Központi Statisztikai Hivatal friss adatai ugyanis aggasztó folyamatokat mutatnak a hazai fizetések terén. A témával kapcsolatban Hornyák József, a Portfolio makrogazdasági elemzője volt a Checklist vendége. Az adás második részében a kolumbiai kormány és a dél-amerikai országban aktív gerillaszervezetek közötti konfliktusról és a potenciális rendezési folyamatról beszéltünk Kiss Csabával, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés