Előfizetői tartalom

Luxusutcák Budapesten: itt a legdrágább lakáshoz jutni a fővárosban

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A mai műsor első részében azzal foglalkoztunk, hogy hol a legdrágább ingatlant vásárolni Budapesten. A témával kapcsolatban Futó Péter, a Portfolio Ingatlandivíziójának elemzője volt a vendégünk. Az adás második részében arról volt szó, hogy megkötötte a végleges adásvételi szerződést a 4iG és a magyar állam a Vodafone felvásárlásáról. A tranzakció eddig ismert részleteiről Fekete Beatrixot, a Portfolio Részvény rovatának elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés