Előfizetői tartalom

Öngyilkosság most a forintot támadni – de mégis mi áll a fordulat mögött?

Már elérhető a Portfolio Checklist szerdai adása. Az első részben arról volt szó, hogy mi áll a forint jelentős erősödésének hátterében, merre mehet az árfolyam a technikai elemzések alapján és mit jelent ez a hétköznapokban. Vendégünk volt Beke Károly, a Portfolio makroelemzője. A második részben azzal foglalkoztunk, hogy NATO-tisztviselők erős kritikát fogalmaztak meg a brit haderővel kapcsolatban, mondván ma már nem számít élvonalbeli fegyveres szervezetnek. Erről Huszák Dániellel, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével beszélgettünk. Utóbbi témához kapcsolódik a Portfolio előfizetői közösségének - a Signature-nek - a februári eseménye, amelyek címe Végtelen háború. Meghívott szakértőink és a Portfolio elemzői értékelik az orosz-ukrán konfliktus elmúlt egy évét illetve háború lehetséges kimeneteléről és számos más témáról is beszélgetnek. Részletek itt.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés