Előfizetői tartalom

Hova menjünk nyaralni, hétvégézni 2023-ban? A szakértő tippjei - a Balatonon túl

Portfolio
Sokan kezdték már el tervezni a nyaralásukat, ráadásul közelednek a munkaszüneti napokkal járó tavaszi ünnepek is. De hova menjünk nyaralni, hétvégézni 2023-ban Magyarországon? Milyen izgalmas desztinációk vannak a Balaton mellett/helyett? A Portfolio Heti podcastjében ezekről is kérdeztük Bódis Gábor turizmus-stratégiai szekértőt, a Budapesti Metropolitan Egyetem Turizmus Intézetének oktatóját.

Beszélgetésünkben - többek között - arra kerestük a választ, hogy Milyen trendek vannak 2023-ban a belföldi turizmusban?  Hova menjünk, ha olyan helyet keresünk, ahol van látnivaló, jók a programok, de garantáltan nincsenek túl sokan?  Mik azok a desztinációk, amik idén nagyon izgalmasak?   Milyen nyaralásban érdemes gondolkozni a Balaton helyett/mellett?  Mik lehetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés