Előfizetői tartalom

Üti a kormány az OTP-t – itt az idő beszállni?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsorban egy témánk volt, ez pedig az OTP Bank helyzete, a legnagyobb magyar pénzintézet ugyanis hajnalban tette közzé 2022-es jelentését. A számok meggyőzőek, a részvényárak viszont nem tükrözik vissza ezt a képet, ami részben a háború miatti környezetnek, részben pedig az extrém mértékű különadótehernek köszönhető. Egyebek mellett erről, valamint általánosságban az OTP tavalyi évéről és a bank idei kilátásairól kérdeztük Nagy Viktort, lapunk vezető részvényelemzőjét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Portfolio

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés