Előfizetői tartalom

Mégis mi értelme a bahmuti vérszivattyúnak? Miért kell az oroszoknak a donbaszi kisváros?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy mégis mi történik most Bahmutnál, annál a viszonylag kis ukrán városnál, aminek  a stratégiai jelentőségéről igencsak megoszlanak a vélemények. A témáról Huszák Dánielt, a Portfolio Globál rovatának vezető elemzőjét kérdeztük. Adásunk második részében azzal foglalkoztunk, hogy miért pécézhették ki maguknak a shortosok a Deutsche Bankot, a pénzintézet ugyanis, bár turbulens időszakon van túl, az elmúlt néhány évben mintha pont elkezdte volna a stabil, prudens működés jeleit mutatni. Ezzel kapcsolatban Palkó István, lapunk vezető pénzügyi elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: MTI Fotó/EPA/Maxar Technologies

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés