Előfizetői tartalom

Összeomlott a lakáshitelezés Magyarországon? Mi történik?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy zuhan a lakossági hitelpiac - ez különösen a lakáshiteleknél szembetűnő - és az infláció a megtakarításokban is éreztette a hatását. Vendégünk Palkó István, a Portfolio pénzügyi divíziójának vezető elemzője. A második részben a török választásokkal foglalkoztunk, amely alig 6 hét múlva esedékes. Kerekes Miklós, lapunk globál rovatának elemzője többek között arról beszélt, hogy legyőzhető-e Erdogan választáson és mik az ellenzék esélyei.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés