Előfizetői tartalom

Euró, állampapír vagy részvény? Mibe tegyem most a pénzem? 

Portfolio
Megjelent a Portfolio Heti podcastje, amelyben Nagy Viktor vezető részvényelemzőt kérdeztük az aktuális megtakarítási trendekről, befektetési lehetőségekről. Mik azok a jelek, amikre érdemes figyelni, hogy áll az arany árfolyama, és mibe fektet Soros György vagy Warren Buffett? Adásunkat április 18-án, kedden rögzítettük, 371-es EUR/HUF bankközi középárfolyamnál.

Beszélgetésünkben - többek között - arra kerestük a választ, hogy Milyen most a befektetői környezet? Mire érdemes figyelni a befektetéseknél? Mi a helyzet az osztalékrészvényekkel? Bizonytalan befektetési környezetben ugyanis rendszerint stabil vállalatok papírjait szokták ajánlani. Vannak lehetőségek a magyar részvénypiacban? Vegyünk-e most eurót? Mennyire lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés