Előfizetői tartalom

Mégis, mire ez a sok Smith ügynök a magyar bankokban?

Portfolio
"Ezek a mai fiatalok…” Hányszor hallhatunk ilyen felütéssel múltidéző, és közben enyhén dorgáló hangvételű anekdotákat, és bizony az a helyzet, hogy ezt most már a 40-50-es éveikben járók szájából is lehet hallani. Nem véletlenül, felnőtt ugyanis egy új nemzedék, egy-két éve már a Z-generációsok kopogtatnak a munkaerőpiac ajtaján és teszik mindezt egy olyan környezetben, amit egy világjárvány és egy tőlünk alig párszáz kilométerre zajló háború tesz egészen bizonytalanná. Frissen kiszabadulva az egyetemről hogyan tudunk előre tervezni, hogyan tud pénzügyileg tudatosan alakulni az életünk, mit várunk el a bankoktól, milyen trendeket érdemes követni, és mikhez nem szabad bottal sem hozzányúlni? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Mohos Kristóffal, a Portfolio részvényrovatának elemzőjével, aki Z-generációsként és tőzsdei megközelítését előtérbe helyezve beszélt többek között a megtakarítások miértjéről és hogyanjáról.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Kapcsolódó cikkünk 2023. 04. 21. Kezdő befektető kalauz - grafikonok, megbízások - Díjmentes online előadás 2023. 04. 20. Tovább fognak dolgozni a mai fiatalok, meg kell tanulniuk önmagukról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés